HELP: Why is the pointer behind the icons????

This forum is dedicated to the original version of Player Manager

Moderator: Moderators

User avatar
gdh82
6000+ Poster!
6000+ Poster!
Posts: 6197
Joined: Fri May 26, 2006 8:16 pm
Location: Birmingham, England

HELP: Why is the pointer behind the icons????

Postby gdh82 » Wed Jun 13, 2007 6:09 pm

Running PM using winuae, the footy pointer is always behind everything I need to click on, rather than in front of them ? :? It disappears completely behind the football pitch on the tactics screen! :shock:

Any ideas ? Is it something to do with the winuae the settings ? The .adf file ? (downloaded from the KOG site) :cry:

PS I'm using all the usual settings that I use for KO2.

Thx...
Last edited by gdh82 on Thu Jun 14, 2007 11:37 am, edited 1 time in total.
All the goals, the stats, the stories & more from the KO2 WC 2011 - please click here

And click here for everything you'll ever need to know about KO2!
User avatar
gdh82
6000+ Poster!
6000+ Poster!
Posts: 6197
Joined: Fri May 26, 2006 8:16 pm
Location: Birmingham, England

Postby gdh82 » Thu Jun 14, 2007 11:36 am

anyone hazard a guess ? :)
All the goals, the stats, the stories & more from the KO2 WC 2011 - please click here

And click here for everything you'll ever need to know about KO2!
User avatar
Stainy
4000+ Poster!
4000+ Poster!
Posts: 4304
Joined: Wed Jun 13, 2001 12:00 am
Location: Concord,NC, USA
Contact:

Postby Stainy » Thu Jun 14, 2007 12:20 pm

I have an idea! I`ll let you know what it is when I get back home.. I`m going to need to look at the Winuae interface to be sure!

:D
Image
User avatar
Stainy
4000+ Poster!
4000+ Poster!
Posts: 4304
Joined: Wed Jun 13, 2001 12:00 am
Location: Concord,NC, USA
Contact:

Postby Stainy » Thu Jun 14, 2007 12:25 pm

Ok downloaded it at work :lol: :lol:

Check the cpu and fpu screen and make sure
68000 is selected and Match A500 speed.

On Chipset make sure
You have OCS, Full collesion level set

Think that should be it... the other stuff won`t affect anything graphically
Image
User avatar
gdh82
6000+ Poster!
6000+ Poster!
Posts: 6197
Joined: Fri May 26, 2006 8:16 pm
Location: Birmingham, England

Postby gdh82 » Thu Jun 14, 2007 12:33 pm

Stainy wrote:Ok downloaded it at work :lol: :lol:


:lol: :lol: :lol:

Stainy wrote:Check the cpu and fpu screen and make sure
68000 is selected and Match A500 speed.

On Chipset make sure
You have OCS, Full collesion level set

Think that should be it... the other stuff won`t affect anything graphically


Thanks for the help Stainy but sadly I get the same results - I can only see the pointer when its against the black background colour - it's hidden by everything else ? :?
All the goals, the stats, the stories & more from the KO2 WC 2011 - please click here

And click here for everything you'll ever need to know about KO2!
User avatar
gdh82
6000+ Poster!
6000+ Poster!
Posts: 6197
Joined: Fri May 26, 2006 8:16 pm
Location: Birmingham, England

Postby gdh82 » Thu Jun 14, 2007 12:55 pm

Just tried it with another version: v11e.adf

Same problem! Icon seems stuck in the background??? :cry: :cry: :cry:

I'll come back to this later...
All the goals, the stats, the stories & more from the KO2 WC 2011 - please click here

And click here for everything you'll ever need to know about KO2!
User avatar
alkis21
Moderator
Moderator
Posts: 15011
Joined: Wed Jul 04, 2001 12:00 am
Location: Athens, Greece
Contact:

Postby alkis21 » Thu Jun 14, 2007 1:42 pm

What's your configuration? Are you using Kickstart 1.3?
Remember, remember, the 4th and the 3rd of November
Image
User avatar
gdh82
6000+ Poster!
6000+ Poster!
Posts: 6197
Joined: Fri May 26, 2006 8:16 pm
Location: Birmingham, England

Postby gdh82 » Thu Jun 14, 2007 5:42 pm

alkis21 wrote:What's your configuration? Are you using Kickstart 1.3?


kick13.rom
68000
match a500 speed
full ecs
full collision level
full sound emulation
chip memory 2mb


Btw I was unable to save to a disk nor save a state using your excellent clone program, so thought I'd set up a separate PM game. Then this happened! :roll:
All the goals, the stats, the stories & more from the KO2 WC 2011 - please click here

And click here for everything you'll ever need to know about KO2!
User avatar
gdh82
6000+ Poster!
6000+ Poster!
Posts: 6197
Joined: Fri May 26, 2006 8:16 pm
Location: Birmingham, England

Postby gdh82 » Thu Jun 14, 2007 5:48 pm

CRACKERJACK!!! :gban:

Thanks so much Alkis - tried a different rom (3.1) and Bob's yer uncle! :D
All the goals, the stats, the stories & more from the KO2 WC 2011 - please click here

And click here for everything you'll ever need to know about KO2!
User avatar
alkis21
Moderator
Moderator
Posts: 15011
Joined: Wed Jul 04, 2001 12:00 am
Location: Athens, Greece
Contact:

Postby alkis21 » Thu Jun 14, 2007 5:54 pm

gdh82 wrote:Thanks so much Alkis - tried a different rom (3.1) and Bob's yer uncle! :D


This is weird... but if it works, leave it alone. :)
In the future, check out my recommended configurations in my web page.
Remember, remember, the 4th and the 3rd of November
Image
User avatar
Stainy
4000+ Poster!
4000+ Poster!
Posts: 4304
Joined: Wed Jun 13, 2001 12:00 am
Location: Concord,NC, USA
Contact:

Postby Stainy » Thu Jun 14, 2007 10:21 pm

Hmmmm thats not right !! I would expect that to break sooner or later!

3.1 ain`t good!! especially for your A500`ish setup
Image
User avatar
alkis21
Moderator
Moderator
Posts: 15011
Joined: Wed Jul 04, 2001 12:00 am
Location: Athens, Greece
Contact:

Postby alkis21 » Fri Jun 15, 2007 7:30 am

Darren is right. I don't see why Player Manager shouldn't work with one of the first two configurations in my web page. I suggest you try them.

I noticed that you have 2MB of Chip Ram. Using more RAM than you need to run a single game is not recommended in Amiga Emulation.
Remember, remember, the 4th and the 3rd of November
Image

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests