I need help getting kick off 2 to work on an amiga 1200!!!

Talk about EVERYTHING related to Kick Off 1 + 2.

Moderator: Moderators

User avatar
Beckite
3000+ poster!
3000+ poster!
Posts: 3513
Joined: Wed Jun 27, 2001 12:00 am
Location: Glasgow,Scotland
Contact:

Postby Beckite » Fri Jan 04, 2002 10:36 am

Ok got my 1200 this morning from Steve but i have a problem i dont know how to get kick off 2 running on it.Alkis told me how to do it a while back but ive since lost my icq history and dont know what to do.
Any and all help is much appreciated.

Cheers
“I drink too much. Will you tell me one great actor who doesn't drink?”


Robert Shaw

1927-1978
User avatar
VKafiris
6000+ Poster!
6000+ Poster!
Posts: 6847
Joined: Sat Oct 06, 2001 12:00 am
Location: Athens, Greece
Contact:

Postby VKafiris » Fri Jan 04, 2002 10:42 am

When the Amiga boots, press down both mouse buttons. The config menu will appear. Choose normal chip set, disable catche, and press ok. The amiga will boot again. Insert disk and enjoy the game!
Vassilis - Official KOA Black Sheep
2016 World Cup XVI (Milan) - Silver Cup Winner
Image
Binary
5000+ Poster!
5000+ Poster!
Posts: 5216
Joined: Tue Oct 30, 2001 12:00 am
Location: Galway, Ireland
Contact:

Postby Binary » Fri Jan 04, 2002 10:43 am

ACK ACK ACK ACK! If I knew that 10 years ago I'd never have traded my A1200! <IMG SRC="/phpBB/images/smiles/icon_frown.gif"> <IMG SRC="/phpBB/images/smiles/icon_frown.gif"> <IMG SRC="/phpBB/images/smiles/icon_frown.gif">
World Cup 2015 Bronze Cup/Steve Screech Cup Winner

aka "The Kick Off 2 Hustler" and officially the best Portuguese Kick Off player living in Ireland.
User avatar
VKafiris
6000+ Poster!
6000+ Poster!
Posts: 6847
Joined: Sat Oct 06, 2001 12:00 am
Location: Athens, Greece
Contact:

Postby VKafiris » Fri Jan 04, 2002 10:45 am

You should have asked back then! If this doesn't work, which I doubt, use a degrator.
Vassilis - Official KOA Black Sheep
2016 World Cup XVI (Milan) - Silver Cup Winner
Image
User avatar
Beckite
3000+ poster!
3000+ poster!
Posts: 3513
Joined: Wed Jun 27, 2001 12:00 am
Location: Glasgow,Scotland
Contact:

Postby Beckite » Fri Jan 04, 2002 10:51 am

Cheers VK you the man!I never owned a 1200 before so this is new to me.
“I drink too much. Will you tell me one great actor who doesn't drink?”





Robert Shaw



1927-1978
User avatar
Beckite
3000+ poster!
3000+ poster!
Posts: 3513
Joined: Wed Jun 27, 2001 12:00 am
Location: Glasgow,Scotland
Contact:

Postby Beckite » Fri Jan 04, 2002 10:55 am

Oh no another problem!I have no sound,what am i doing wrong now?
“I drink too much. Will you tell me one great actor who doesn't drink?”





Robert Shaw



1927-1978
User avatar
Stainy
4000+ Poster!
4000+ Poster!
Posts: 4304
Joined: Wed Jun 13, 2001 12:00 am
Location: Concord,NC, USA
Contact:

Postby Stainy » Fri Jan 04, 2002 2:20 pm

no sound out the tele?
Are you using the rf cable??? you could try hooking up something going into the L and R sound out, to see if the Amiga is putting out db <IMG SRC="/phpBB/images/smiles/icon_smile.gif">
Image
User avatar
Beckite
3000+ poster!
3000+ poster!
Posts: 3513
Joined: Wed Jun 27, 2001 12:00 am
Location: Glasgow,Scotland
Contact:

Postby Beckite » Fri Jan 04, 2002 8:19 pm

Cheers Stainy but ive discovered the prob the switch next to the tv input was set the wrong way.I flicked it the other way and hey presto sound! <IMG SRC="/phpBB/images/smiles/icon_smile.gif">
“I drink too much. Will you tell me one great actor who doesn't drink?”





Robert Shaw



1927-1978

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests