KO2 1.4e on Emulator

Talk about EVERYTHING related to Kick Off 1 + 2.

Moderator: Moderators

User avatar
Ely
4000+ Poster!
4000+ Poster!
Posts: 4586
Joined: Sat Jun 09, 2001 12:00 am
Location: Bedford, England
Contact:

Postby Ely » Mon Apr 15, 2002 12:35 pm

It's the same as 1.4e but you can't change the Strip colours for some reason <IMG SRC="/phpBB/images/smiles/icon_frown.gif"> <IMG SRC="/phpBB/images/smiles/icon_frown.gif">

Durbs. if you can't get it working, i can send your my WinUAE Config. file.
NewEly - He is here sometimes...................
http://www.wayoftherodent.com
User avatar
durban
Site Admin
Site Admin
Posts: 19752
Joined: Wed Jun 13, 2001 12:00 am
Location: Cheshire, England.
Contact:

Postby durban » Tue Apr 16, 2002 12:10 pm

Ely please send me your config dude <IMG SRC="/phpBB/images/smiles/icon_smile.gif">

I messed around last night and managed to crash my pc heh heh, thats no fun <IMG SRC="/phpBB/images/smiles/icon_smile.gif">

M
No longer the only UK based Liverpool, Nottingham Forest and Crewe supporter in the whole of the KOA!!!
User avatar
Ely
4000+ Poster!
4000+ Poster!
Posts: 4586
Joined: Sat Jun 09, 2001 12:00 am
Location: Bedford, England
Contact:

Postby Ely » Tue Apr 16, 2002 2:16 pm

Right i'll do it when I get home, you'd be better playing on STEEM though mate <IMG SRC="/phpBB/images/smiles/icon_wink.gif">
NewEly - He is here sometimes...................

http://www.wayoftherodent.com

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest