Page 1 of 2

KO2CV - 0.88

Posted: Wed Oct 04, 2006 12:03 am
by Steve Camber
v0.88

New:

Sound can now be set to come out of only the left or the right speaker. Just go to the pause menu, locate "Menu 2" with '[' and ']' then press RETURN to switch between Normal / Left / Right.
I made this change as the scart cable I was using lost the left audio channel. This meant that the game was mostly silent. By forcing the game to only use the right channel, all the sound effects were audible! Should be a useful feature as our ageing hardware begins to fall apart on us :)

http://www.camber1.demon.co.uk/KO2CV/

This will be the version used in the upcoming world cup, unless a specific new feature is desperately requested which I somehow find time to implement. So please, give it some testing!!

Posted: Wed Oct 04, 2006 7:32 am
by Stainy
This the only change Sir?

Posted: Wed Oct 04, 2006 8:27 am
by Steve Camber
Stainy wrote:This the only change Sir?

The text in the corner now says "KO2 World Cup 2006 Rickmansworth London".

So only a minor update from 0.87

Posted: Wed Oct 04, 2006 9:22 am
by alkis21
Can we get Dolby Surround Support in the next version?

Posted: Wed Oct 04, 2006 9:30 am
by Sid
Steve Camber wrote:
Stainy wrote:This the only change Sir?

The text in the corner now says "KO2 World Cup 2006 Rickmansworth London".

So only a minor update from 0.87


Slight problem.... Rickmansworth is NOT in London ... its officially under HERTS.

:roll:

alkis21 wrote:Can we get Dolby Surround Support in the next version?


DTS please!

Posted: Wed Oct 04, 2006 9:31 am
by Ely
alkis21 wrote:Can we get Dolby Surround Support in the next version?

How about DTS and 1080p HD compatibility?

Posted: Wed Oct 04, 2006 9:34 am
by Steve Camber
Sid wrote:Slight problem.... Rickmansworth is NOT in London ... its officially under HERTS.

:roll:



Well I know that.

I was just going with the flow.. http://www.ko-gathering.com/wcadmin/

Posted: Wed Oct 04, 2006 9:57 am
by Ely
These newer versions will work on the A600 won't they? I.e. Tactics changes and the like? I seem to remember this was one of things that was going to get changed ages ago.

Posted: Wed Oct 04, 2006 10:11 am
by Sid
Steve Camber wrote:
Sid wrote:Slight problem.... Rickmansworth is NOT in London ... its officially under HERTS.

:roll:



Well I know that.

I was just going with the flow.. http://www.ko-gathering.com/wcadmin/


STOP THE PRESS!! Change the website or else people will never find their way to the World Cup! They'll be aimlessly walking around LONDON looking for Rickmansworth... this is indeed a tragic and grave error!

Posted: Wed Oct 04, 2006 11:16 am
by SimonB
It's on the Metropolitan Line (zone A ffs) ... and it's inside the M25 ... it's London regardless of what Robert might tell you :)

Posted: Thu Oct 05, 2006 2:08 pm
by Stainy
Ely wrote:These newer versions will work on the A600 won't they? I.e. Tactics changes and the like? I seem to remember this was one of things that was going to get changed ages ago.


Yeah the A600 business was done long ago I thinks

Posted: Thu Oct 05, 2006 2:41 pm
by Steve Camber
Stainy wrote:
Ely wrote:These newer versions will work on the A600 won't they? I.e. Tactics changes and the like? I seem to remember this was one of things that was going to get changed ages ago.


Yeah the A600 business was done long ago I thinks

Never really tested in action but A600 alternative keys should work in theory.. use 67890 on the main keyboard instead of the keypad.
Please report back if there are problems!

erm

Posted: Thu Oct 05, 2006 3:06 pm
by Stainy
Locate menu 2? how do we do that?

Just trying out the sound options.......