Page 1 of 1

How do I run PM on my PC

Posted: Fri Jul 11, 2003 2:51 pm
by Durbz
Just before I go to bed....


Ive just downloaded an Amiga emulator (WinUAE) and installed the Kickstart rom
How do I get hold of a player manager or Kickoff2 file?
And what do I do to make it run once I get them?

PM are welcome.

Posted: Fri Jul 11, 2003 2:57 pm
by durban
Make sure your kickstart rom is in the kickstart directory (or vice versa) in the UAE settings.

Then download the PM.ADF file from wherever, there is a link called something like http://www.amigal33ts.com or something, bugger I have forgotten. Is there not a download from the homepage here ?

Anyway you load up UAE, then you go to disks and click click on eject or something and it should bring up a directory browser, find pm.adf and double click on it.

You need to create a blank disk tho (this can also be done from the disk access menu) and you press a key to swap disks cant remember what but its well documented.


Mate just go to http://www.backtotheroots.org (or search for the site on google) and then go to links and there should be loads of games links, as I said I saw PM on a site called Amigal33ts last night try and find a link for that.

Or else PM me and I can send you one in the morning, also a lot of people here will help you out more!

M

Posted: Sat Jul 12, 2003 12:51 am
by Durbz
Bugger me I got Kickoff2 to work. That brings back memories

I cant get Player manager to work it just loads a blue screen and hangs

Can someone send me their configuration file for Player manager (filename.uae)

This copuld be the start of something wonderful :-)

Here ya go

Posted: Sat Jul 12, 2003 7:30 am
by Stainy
http://www.stainless-steel.uk.net/upmbeta/a500.uae

remember to change the location of your roms.. but this works!!

:)

Posted: Sat Jul 12, 2003 8:03 am
by Durbz
Thanks Stainy I have just figured it out :-)
Just started a full game of Player manager

Jeeze was it that long ago :shock:

Posted: Tue Jul 15, 2003 10:25 am
by Durbz
Now I have another problem :-( the game runs fine but I cant play the game using a controller.
The players run about the pitch and stop when they touch the ball. They dont respond to the joystick movements.

Anyone else had this?
The jjoystick is good because it runs in Ko2002 with no problems.
Its as if the WINUAE doesnt recognise my Greek stick even with the 2 axis 8 button gamepad selected on the Input tab


Can anyone see what Im doing wrong?

Posted: Tue Jul 15, 2003 10:58 am
by Calimero
Did you configure the mouse & joystock ports in UAE?

You have to set port 0 to PC mouse and port 1 to PC joystick or something similar...

Isn't that also on the Input tab?

Posted: Tue Jul 15, 2003 11:10 pm
by Durbz
Thanks. The mouse and Joysticks were greyed out so I used the default setup and it worked. :-) I forgotten how crap I really am at this game. Managed to loose the first match 2-1. Ah well practice makes......not so crap :-)